Acesta este un site de promovare a produselor si oportunitatii de afacere, daca sunteti interesati numai de achizitionarea produselor cu discount si oferte (1+1 sau 2+1 – al doilea produs respectiv al treilea, de acelasi fel cu acelasi cod, la jumatate de pret), fara venituri din afacere, inscrierea este gratuita daca bifati optiunea Client Privilegiat. Introduceti datele dumneavoastra la rubrica Contact, dupa care veti primi in email codul si parola fara de care nu se poate comanda in nici un fel, cu care va puteti loga pe siteul principal Blue Diamond. In email va fi si contul unde puteti plati taxa de inscriere daca va hotarati mai tarziu sa faceti si afacerea. Coletul este livrat gratuit la comenzi de minim 150 lei.

Dupa ce va inregistrati pe site o sa va apara produsele cu discount de 23%, ofertele le veti primi pe email, ori va puteti interesa pe mobil la info clienti.

Platind 50 lei taxa de inscriere, veti avea urmatoarele avantaje:

- Seminar gratuit de instruire,

- Taxa contine 40 puncte valorice 1 pv = 1 leu

- Venituri saptamanale din reteaua pe care o sa o construiti impreuna cu echipa:

a) 10% din punctele saptamanale dupa formula 100 pv(stanga) + 100 pv(dreapta);

b) 10% din venitul saptamanal al partenerilor inscrisi de dumneavoastra;

c) 10$ la fiecare a cincea inscriere personala;

d) 4% din totalul vanzarilor lunare ale companiei.

- Puteti participa la concursurile noastre;

- Nu sunteti obligat la comenzi periodice (o comanda la 6 luni pentru a va pastra pozitia in retea);

- Aveti un suport de exceptie, o platforma online moderna si transparenta, prin care va puteti vedea situatia retelei in timp real;

- Si veti beneficia de aceleasi avantaje ca si clientul privilegiat.

Cand veti face comanda o sa va apara automat taxa de inscriere, ea se plateste o singura data in viata si se achita la primirea coletului, ori separat in contul bancar pe care il veti primi prin email, unde puteti plati si coletul in avans daca doriti sa beneficiati de reduceri in plus.

In fiecare luna vor fi noutati, se va ajunge la 1.000 de produse. Ele vor fi alese cu grija dintre cele mai atragatoare si calitative care nu se gasesc in tara, ori la preturi foarte mari, produse similare (de exemplu Crema cu Venin de Vipera).

Mai exista o posibilitate de achizitionare a produselor si anume: Gratis! Firma va rasplateste daca inscrieti noi colaboratori, de exemplu, daca ati inscris 2 persoane cu 100 puncte fiecare deja aveti 20 lei in produse. Surprizele nu se opresc aici; daca aceste 2 cunostinte ajutate de dumneavoastra gasesc fiecare 2 colaboratori vi se mai adauga inca 40 lei in produse. Astfel, ati pornit un sistem care va functiona chiar si in lipsa dumneavoastra datorita inscrierii accesibile, produselor atractive in ceea ce priveste raportul pret - calitate si a planului de marketing foarte simplu si generos, fara target.

Doriti sa aveti o adevarata afacere si sa deveniti liber financiar? Va trebuie doar doua calitati: harnic si dornic de a invata.

Veti fi anuntat cand vor avea loc prezenetari in orasul dumneavoastra si seminarul de instruire care este inclus in taxa de inscriere.

Astfel, evenimentele va ajuta:

- Sa aveti parte de distractie

- Sa fiti inspirat

- Sa vi se recunoasca meritele

- Sa intalniti oameni noi

- Sa invatati lucruri si idei noi

- Sa va cultivati un spirit colegial

- Sa va dezvoltati increderea

- Sa va consolidati propria imagine


Evenimentele sunt organizate de catre companie pentru distribuitorii sai si reprezinta sarea si piperul afacerii. Scopul lor este de a crea o atmosfera entuziasta care sa ofere participantilor: distractie, inspiratie, recunoastere, idei, sinergie, spirit de echipa, incredere, motivatie si apreciere. Responsabilitatea dumneavoastra este de a participa cu entuziasm la toate evenimentele afacerii si de a le promova, intrucat viata indelungata a parteneriatului cu distribuitorii retelei depinde nemijlocit de aceste intruniri pline de satisfactii si distractii. Exprimate grafic, aceste evenimente se pot ilustra global ca o piramida antica:

1. Evenimentele Nationale sunt organizate de companie sub forma unor "croaziere" sau conventii.

2. Evenimentele Manageriale sunt organizate de managerii companiei sau de liderii retelelor sub forma unor intruniri, seminarii, instruiri, etc.

3. Evenimentele modulare sau ocazionale sunt organizate de distribuitorii independenti, sponsori sau lideri, sub forma unor intalniri de lucru, prezentari de oportunitate, actiuni festive.


Sistemele Network Marketing se dezvolta dinamic in toata lumea, oferind milioanelor de oameni oportunitatea de a avea o mai buna calitate a vietii. Dupa ani de pionierat, experienta si tehnologia au permis crearea unui al doilea val de crestere a industriei, caracterizat prin profesionalism. A sosit timpul si pentru dumneavoastra sa va implicati in dezvoltarea industriei secolului XXI, aplicand principiile de pe pagina Secretul Succesului, unde aveti ocazia de a invata despre sensul profund al stradaniei de a obtine succesul de lunga durata, lucru nepredat in nici un fel de scoala.

Principii. Cel mai important cuvant: principiile reprezinta fundamentul implinirilor, a productivitatii, a succesului si a stilului de viata. Principiile nu sunt altceva decat inceputul si baza realitatii din care se nasc toate lucrurile. Sa nu uitam ca nu exista principii noi. Ele sunt vechi si bine implementate.
Succesul este rezultatul natural al unei activitati continue si consistente in baza aplicarii unor principii. Dupa cum spunea un intelept, ca sa ai succes, nu trebuie sa faci lucruri extraordinare, trebuie doar sa faci extraordinar de bine lucrurile normale.

Jim Robin
Filozof.